• XGX01
  • XGX
  • XGX2

Kategori produk

Dongguan Xinge Clothing Co., Ltd. mangrupikeun pabrik garmen profésional kalayan pangalaman 15 taun damel sareng pasar busana Éropa sareng Amérika dina prosés desain, pamekaran sareng produksi.

Dongguan Xinge Clothing Co., Ltd. mangrupikeun pabrik garmen profésional kalayan pangalaman 15 taun damel sareng pasar busana Éropa sareng Amérika dina prosés desain, pamekaran sareng produksi.Urang ngahususkeun dina hoodie & sweatshirt, kaos oblong, calana panjang, jaket, kolor, jeung tracksuits, jsb Xinge Busana boga kamampuhan produksi nyieun sampel dina 7 poé, 200 gaya béda dina hiji minggu, ulang pesenan dina 10 poé jeung produksi. 100.000 lembar unggal bulan.

maca deui

Naha Milih Kami

Xinge Clothing ngagaduhan tim profésional, 5 désainer senior sareng pangalaman pakean Éropa sareng Amérika, anu akrab pisan sareng gaya sareng ukuran anu populér di pasar Éropa sareng Amérika.
  • Pangalaman euyeub Dongguan Xinge Clothing Co., Ltd. mangrupikeun pabrik garmen profésional kalayan pangalaman 15 taun damel sareng pasar busana Éropa sareng Amérika dina prosés desain, pamekaran sareng produksi.

    Dongguan Xinge Clothing Co., Ltd. mangrupikeun pabrik garmen profésional kalayan pangalaman 15 taun damel sareng pasar busana Éropa sareng Amérika dina prosés desain, pamekaran sareng produksi.
  • Palayanan Kualitas Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji-eureun layanan ngaropéa, kaasup logo, gaya, asesoris pakean, lawon, warna, jsb.

    Urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng hiji-eureun layanan ngaropéa, kaasup logo, gaya, asesoris pakean, lawon, warna, jsb.
  • Didamel khusus Kalayan bantosan tim R&D anu kuat, kami nyayogikeun jasa hiji-eureun pikeun klien ODE / OEM.Pikeun mantuan klien kami ngartos prosés OEM / ODM.

    Kalayan bantosan tim R&D anu kuat, kami nyayogikeun jasa hiji-eureun pikeun klien ODE / OEM.Pikeun mantuan klien kami ngartos prosés OEM / ODM.
  • Desain Anyar

    Desain Anyar

    Desain Anyar 1. Gaya Anyar Ngarancang Sakur sketsa atanapi referensi produk ti anjeun cekap pikeun urang ngamimitian.Anjeun tiasa ngirim gambar leungeun, produk rujukan atanapi imge digital pikeun visualisasi anu langkung saé....
  • Pelepasan streetwear panganyarna kami dirancang pikeun sagala cuaca ……

    Pelepasan streetwear panganyarna kami nyaéta tujuan ...

    Pelepasan streetwear panganyarna kami dirancang pikeun sagala cuaca, ti hoodies oversized beurat beurat ka sweatpants, jaket varsity, tracksuit, kolor kasual jeung kaos t grafik.Rangkaian anyar kami ...
  • Di dunya pakean streetwear, hoodie vintage ……

    Di dunya pakean streetwear, ...

    Di dunya pakean streetwear, hoodie vintage na sweatshirt geus maréntah pang luhur pikeun kalolobaan dékade panungtungan.Popularitasna dina rohangan vintage bahkan parantos nyababkeun kolaborasi modern ...

Produk Diulas

Deukeut ka pasar lawon pangbadagna di dunya, urang tiasa ngadamel sababaraha gaya dina lawon mana wae nu Anjeun butuhkeun, kaasup Perancis Terry, fleece, ninun polos, jersey, twill, corduroy, satin, buludru, kulit, suede jeung nanaon sejenna anjeun bisa mikahayang.
tingali sadayana