Di dunya pakean streetwear, hoodie vintage ……

Di dunya pakean streetwear, hoodie vintage na sweatshirt geus maréntah pang luhur pikeun kalolobaan dékade panungtungan.Popularitasna di rohangan vintage malah parantos nyababkeun kolaborasi modéren sareng réproduksi reboots, nyocogkeun kahayang fashion pikeun nostalgia 90-an kalayan potongan kotak-kotak sareng rarasaan anu kuat.Google Trends geus ngalaporkeun naékna 350% dina minat pilarian pikeun "vintage sweatshirt" leuwih dua taun ka tukang.Éta nyarios yén milarian situs "Hoodies Vintage" ngaluncat 236% ti 2020 dugi ka 2021. Penjualan pikeun hoodies vintage, henteu heran, ogé ningkat 196%.

Sedengkeun pikeun lawon, sweatshirts vintage dibasajankeun versi jersey katun dua-muka nepi ka campuran katun-poli anu idéal sapanjang taun.Anu paling umum anu anjeun pikahoyong di alam liar nyaéta campuran poli anu, gaduh panangan lemes anu gelo sareng rasa springy.Xinge Clothing ogé ngahasilkeun rupa-rupa warna anu langkung lega tibatan kalolobaan pesaingna, langkung tebih tibatan hoodies navy, kulawu, sareng hideung biasa.Tina warna bumi anu berdebu dugi ka nada permata anu jero, palette lega hartosna aya hoodie pikeun unggal papakéan.

Sareng samentawis kaos vintage kotak-seger anu anjeun tiasa mendakan di Amazon gaduh kaunggulan, seueur fans vintage anu nyarios yén aranjeunna henteu sami sareng urang - tékstil kontemporer henteu beurat, sareng aranjeunna kurang anu dipaké- di, katingal luntur nu ngan bisa ngaliwatan taun washes beurat jeung maké.

Upami ngaliwat ratusan halaman salami sababaraha jam pikeun mendakan hoodie vintage anu sampurna henteu sapertos definisi anjeun ngeunaan waktos anu saé, kumaha oge, Xinge Clothing siap ngabantosan anjeun nganggo krim pamotongan.

Upami anjeun naroskeun ka kami, pikeun ngagentos salah sahiji kaos anu paling nyaman di pangeusina sareng nyalametkeun diri anjeun tina sababaraha jam ngagali online atanapi sanés."Hoodie vintage tina Xinge Clothing mangrupikeun barang anu sampurna,"Seueur fans nyarios.


waktos pos: Sep-16-2022