Desain Anyar

Desain Anyar

1. Gaya Anyar Ngarancang

Sakur sketsa atanapi produk rujukan ti anjeun cekap pikeun urang ngamimitian.Anjeun tiasa ngirim gambar leungeun, produk rujukan atawa imge digital pikeun visualisasi hadé.Desainer kami bakal ngadamel bohongan pikeun anjeun dumasar kana ide anjeun.

2. Desain Smarter

ngarobihkeun prosés desain anjeun kalayan simulasi pésta 3D anu leres-leres.meunang leuwih gancang, ningkatkeun akurasi, pondok almenak anjeun, sarta dilegakeun kamampuhan desain Anjeun.

Kumaha Ngadamel Produk Adat Anjeun

1. Jieun Sampel pikeun Anjeun

Urang bakal nyadiakeun sampel pikeun anjeun pariksa kualitas, kaasup ukuran, pangaruh percetakan, fabrics tur rinci sejenna saméméh urutan bulk

2. Ngadegkeun Jalur Produksi pikeun Anjeun

garis produksi mangrupa jantung prosés manufaktur di supplier nanaon.ku marios heula léngkah-léngkah dina ngadamel produk, urang langkung ngartos ngeunaan masalah anu mungkin timbul, tingkat nguji fungsionalitas sareng pangalaman pangguna.

3. Atur Logistik

ku gawé bareng panyadia logistik dipercaya, kami mastikeun produk Anjeun ngahontal ka anjeun tanpa masalah.kami nanganan sagala paperwork jeung prosedur adat jadi Anjeun bisa difokuskeun ngadistribusikaeun prodcut ka anjeun klien.kami ogé nyadiakeun sagala bungkusan custom nu salajengna ngaronjatkeun nilai produk Anjeun.

Kumaha Urang Ngajamin Kualitas

1. pos-produksi Inspection

Sateuacan Produksi, lawon bakal diuji pikeun mastikeun stabilitas lawon tanpa nyusut, deformasi atanapi luntur.

2. mariksa dina Produksi

Kami Anggo Bill Bahan sareng Penilaian Garis Porduction pikeun Marios Pesenan sacara rinci Nurutkeun Standar Iso Pas Produksi Rengse.

3. Inspection pos-produksi

Nalika Produk Rengse, Garment Bakal Diparios ku Inspektur Kualitas Profesional pikeun Cacad pikeun mastikeun yén Unggal Produk anu anjeun kéngingkeun minuhan standar kualitas luhur.
4. sgs Sertifikasi

Komposisi Kain sareng Kualitas Percetakan Produk Kami parantos Lulus Sertifikasi Kualitas Perusahaan Sgs ”


waktos pos: Sep-16-2022