Pelepasan streetwear panganyarna kami dirancang pikeun sagala cuaca ……

Pelepasan streetwear panganyarna kami dirancang pikeun sagala cuaca, ti hoodies oversized beurat beurat ka sweatpants, jaket varsity, tracksuit, kolor kasual jeung kaos t grafik.

Rentang pendatang anyar kami nyayogikeun sadaya pakean lalaki anyar urang.Kami ogé parantos ngenalkeun sababaraha desain rajutan énggal kana daptar kami, kalayan seueur merek grafis anu tiasa dipendakan dina awak bodas sareng hideung vintage.Upami gaya vintage mangrupikeun anu anjeun milari teras tingali dina hoodie cuci asam, didamel ku desain longgar beurat beurat kalayan pas anu rada ageung.Kami ogé parantos ngenalkeun dua gaya anyar calana kesang flare anu bakal langsung janten laris.

Ogé kapendak dina sékrési streetwear panganyarna kami nyaéta desain kaos oblong anu langkung ageung tibatan desain kaos, anu dipendakan kalayan desain tangkorak anu unik.Tangkorak ieu ogé aya dina kaos kami kalayan desain anu diulas dina tonggong atanapi payun.Kami ogé parantos ngenalkeun sakumpulan calana kargo streetwear énggal anu nampilkeun katun manteng beurat, kantong patch sareng pita runtah elastis.

Kami narékahan pikeun mastikeun kaluaran streetwear kami anu pangalusna di pasar, jadi kami ogé geus kaasup desain streetwear anyar dina hoodies baggy kami sarta koleksi calana.

Lamun aya kaluaran streetwear anyar kami rada kaluar tina zone kanyamanan anjeun, naha henteu mesen custom ti kami kalawan desain anjeun, sarta anjeun bakal meunang produk pisan stylish tur kualitas luhur, kayaning rhinestones, embossed, percetakan puff, nyeuseuh asam, warna. blok, cet splatter, jsb.

Ngawarnaan pésta nyaéta prosés ngawarnaan pésta sacara unik kana warna anu khusus saatos dipotong sareng dijahit.Garment dyed produk bakal boga sababaraha kajadian alami robah ngiuhan.Garment dyes teu massa ngahasilkeun warna anu sarua, sarta unggal pésta rada unik pikeun softness jeung ukuran pre-shrunk kami Ngaiklan.


waktos pos: Sep-16-2022